Första snön

Idag var det våran första snö här där vi bor och även premiär för Thea med snön. Förra vintern låg hon ju bara i vagnen. Men idag så fick hon knata runt i den.
Väckte henne starx före 16 så vi skulle hinna ut en stud innan Jonas skulle komma hem. Hon var rätt med på noterna att bli väckt och sken upp som en sol så fort jag sa ordena "gå ut". Då skyndade hon ut till hallen och tog sin sko och gav den till mig=)
Hon fick använda sin overall idag för första gången=) En Didriksons i strl 80 som hon fick av gudmor Helena när hon fyllde 1 år.







När vi väl var påklädda och öppnade ytterdörren såg hon rätt paff ut. Hon fundrade säkert vad det var som var så vitt överallt=) Tog med henne ut och hon bara stod och tittade. Hon försökte gå, men ramlade hela tiden. Och varje gång hon ramlade så struntade hon i att ta emot sig så hon blev vit av snö hela tiden i ansiktet. Men hon brydde sig inte så mycket om det. Jag bar Thea dit där Benjamin och Cassandra var och åkte pulka. Stod och pratade en stund med Bella där. Thea stod bara och tittade på dom andra barnen. Hon gick inte dit!=) Annars när man är ute med henne så är hon aldrig still....nu var hon bara still=) Såklart, inte så lätt att ha strl 20-21 i skorna och försöka ta sig fram på en så ojämn mark=)
Vi var bara ute i drygt en halvtimma, sen gav vi upp och gick in. Benjamin och Cassandra fortsatte att vara ute tills det var middag. Då snabbade dom sig och skyndade ut direkt efter maten. Dom fick vara ute till lite före 20, då var det dags att komma in och hoppa i säng!

















Det har snöat en hel del här idag. Jag älskar det och dom 2 stora barnen älskar det!=) Ska nog få Thea att älska det också=)
Hoppas snön får ligga ett tag nu. Men det lät ju inte så på vädret direkt=(

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gud vad mysigt det ser ut! Här har det inte kommit nån snö alls, tur det för jag har inga vinterskor än, ha ha!

Hoppas ni får en bra onsdag :)

2010-11-10 @ 07:46:52
URL: http://livetsomnathaliie.blogg.se/
Postat av: Hilary Source - den svenska bloggen om Hilary Duff!

Första snön är alltid mysig :)

2010-11-10 @ 08:50:36
URL: http://hilarysource.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hihi så söt hon är i sin fina overall!

2010-11-10 @ 13:39:22
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0