Dagen före

Dagen före min sons 8 års dag! Det är stort det=)
Han var måttligt spänd inför morgondagen innan han gick och la sig nu ikväll. Så mysigt att se=)

Har inte bloggat så mycket på slutet, känns som att det kanske kommer att vara så ett tag.Får se, får se!

Förra veckan hände inte så mycket här hemma. Vi var mest inne och lite ute=)
Nån dag var det svinkallt och Thea invigde sitt nya skidställ. Testar h&m i år, det kändes som ett bra set till ett skitbra pris! Kan det bli bättre?=) Jättefint är det också på min lilla donna.





I fredags kväll var Benjamin på halloween disco. Han var jäteglad när han kom därifrån så jag antar att han hade det kul=)
Igår kväll var han bjuden på halloween fest hemma hos hen kompis och det hade tydligen varit "ashäftigt"=)




Igår på dagen var vi hem till min faster och uppvaktade hennes 50 års dag! Jättetrevligt!

Ja, det var väl typ det som hänt och skett!
Imorgon blir det kalasande för Benjamin så vi har en del att baka och stå i innan gästerna kommer=)

Godmorgon Fina Du

Nu var det ett tag sen igen som jag bloggade=) Har inte hänt så mycket, så jag har liksom inte haft något att skriva om.
I tisdags på eftermiddagen fick Thea feber bara sådär. 39,4 visade termometern. Sen hade hon 38,8 hela onsdagen, men var ändå lika pigg som vanligt. Efersom hon var pigg så fick hon ingen alvedon. Tycker ju som sagt inte man behöver ge det sålänge dom är pigga. Lite feber gör faktiskt inget at dom har.
På torsdagen var febern borta. Ingn förkyling och ingenting=)
I måndags så slipade jag färdigt i våran hall och i onsdags så började jag måla den. Blev vitt där. Men det känns liksom som att det inte händer så mycket i den just nu när det är så vitt. Måste ha nån färg där. Antingen en randig fodvägg på lilla väggen kanske eller som min bror tyckte...bara sätta upp spegeln där och måla den ramen i samma färg som fondväggen i vardagsrummet kommer att bli. Kan ju vara snyggt!
Den här veckan som varit har vi även införskaffat en jacka till Cassandra. Det blev en rosa Nova Star jacka med tillhörande mössa. Lagom att ha nu innan vintern kommer. Har förstått att det är många som har snö redan, men inte vi=)
Igår morse ringde Jonas och sa att det var snorhalt inne i Enköping och även att det var snö där. Det var tydligen så halt så han hade krockat=( Inget allvarligt hände som tur var!

Nu sitter jag här med en kopp kaffe framför mig. Thea vaknade vid 6 så det var bara att pallra sig upp då=( Grabbarna kom upp vid 7 tiden och Cassandra vaknade nu precis.
Ska snart bege mig in i duschen och sen duka fram till frukosten.

En febrig Thea läser bok



Cassandra och Hanna igår när vi var ute i parken. Lillfisen syns sticka upp ur gungan brevid



På väg mot postlådorna...



...framme!



Thea morgonmyser i soffan






Kamma håret när mamma satt upp en fin tofs kanske behövs...??=)



Theas " Nallegos" hänger alltid med den lilla damen.

Ny vecka

Ny vecka igen. Tiden går fort nu, snart är det höstlov och sen är det inte länge innan det är jullov.
Dom 2 stora har precis gått iväg till skolan. Benjamin ska med en kompis hem efter skolan så på eftermiddagen sen är det jag och tjejerna.
Vad jag och Thea ska hitta på återstår att se. Har inga direkta planer för dagen, dessutom är jag trött idag så det blir förmodligen en lugn dag. Ska spackla klart i hallen så jag kan slipa där sen. Tänkte slipa här om dagen, men såg att det inte var färdigspacklat så jag sket i det då.
Ska försöka måla hallen nu i veckan. Får se sen om jag tar vardgasrummet på en gång när jag ändå håller på)=

Maxi

Började kolla på Ensam mamma söker på 3:an kl 20. Men efter halva programmet så kom Helena och hämtade mig. Vi åkte till Ica maxi. Rätt nice att gå där i lugm och ro en kväll, utan barn och inte mycket folk. Köpte bara 2 mjölk men ändå=)
Har hängt min tvätt nu som var klar och snart ska jag gå och sova. Ska surfa lite till bara. Vet inte vart, men alltid hittar jag något att kolla på.
Barnens skolryggor är packade inför morgondagen och jag har tagit fram kläder till ialla fall 1 barn=) Dom andra 2 tar jag fram till när jag lägger mig tror jag.
Hoppas morgondagen blir lika fin som denna varit!

GungGung

Jag och Thea var ute och gungade förut. Hon älskar att gunga och vara ute=) Nu när vädret är så fint också så är jag mer än gärna ute. Skulle vilja ha en grind för tomten bara så Thea kan hålla sig på den ibland också. Då skulle jag kunna kratta undan alla löv som trillat ned. Som det är nu så vill hon ju inte vara på tomten.
Efter vi hade gjort gården i typ en timma så satte jag Thea i vagnen så tog jag med mig tjejerna och gick och hämtade Benjamin som var hos Elias.
Jonas åkte till västerås och lämnade Joel och Emil.

Tror jag har kommit på vad jag ska ge alla 5 barnen i julklapp=) Kommer inte bli sådär jättemånga inslagna paket, men dom kommer nog bli glada ändå skulle jag tro. Det blir bra det här=)

Vet även vad mitt hjärta ska få, men det avslöjar jag inte här eftersom han läser min blogg=)

Hårsbäck

Thea på morgonen innan vi åkte till Hårsbäcksdalen och grillade korv



Att sitta på en bänk är roligt tycker Thea



Joel och Emil väntar på att korven ska bli färdig



Benjamin värme sina händer över grillen



Jag och lillsnorpan



Vi igen=) Ser ni vad rynkig jag börjar bli?? Måste ha med åldern att göra...är ju trots allt 28(!)



Thea spanar in Frasse som försöker ha lite lugn och ro



Härliga Höst

Helt underbart väder ute! Strålande sol, lagom kallt och frost på dom skuggiga platserna även fast kl är mitt på dagen=)
Jag hade sovmrgon imorse igen. Lyckligt lottad=) Vaknade vid strax efter 6 av barnen, men sen halvsov jag till halv nio. Riktigt skönt va det=)

Igår åkte vi hela familjen till Hårsbäcksdalen och grillade korv. Vi åkte med två till familjer från gården så totalt blev vi 10 barn och 4 vuxna. Sen kom min pappa dit också en liten stund innan det var dags att åka hem. Blev rätt kallt att vara där. Bara 4 grader ute då och ingen sol där vi var. Men det var supermysigt iaf.
När vi kom hem så slängde jag ihop en potatisgratäng och till det åt vi kött och sås. Pappa åkte hem vid 19 tiden och efter det la jag en trött Thea och dom andra barnen åt sitt lördagsgodis.
Vid 20 låg alla barnen i säng och det var så skönt. Gjorde inget igår på kvällen, men tystnaden som var gjorde att man samlade på sig massor med energi för den här dagen.

Jag, Benjamin, Cassandra och Thea tog en promenad på förmiddagen. Skulle till affären och köpa cola åt Jonas. På vägen dit så frågade Benjamin om han fick leka med Elias så han ringde dit och frågade. Det var helt ok för dom så jag och tjejerna gick dit och lämnade han. Ska hämta han igen på eftermiddagen någongång.

Nu ska jag lägga in bilder från gårdagen på datorn, blev det någonbra kan jag lägga upp dom här.

Må så gott!

Idol

Just nu äär det Idol på tv här hemma. Bara jag som är vaken. Tror alla 5 barnen sover *skönt*.
Jonas var tvungen att åka in till stan och handla kallingar och strumpor till J och E, deras mamma hade glömt att skicka med klädväskan åt dom. Har lite kläder åt dom hr hemma såklart, men inga underkläder. Men nu ornar ju Jonas det så det var ju bra.

Jaha...idag då...jag har varit hemma med tjejerna. Har pysslat och donat idag med. Blev pyssel av vinylplasten idag med=) Tvättsymboler som jag satt upp inne i tvättstugan. Sitter och fundrar på vart jag ska ha nästa väggord. Blir inget uppsatt förens det är nymålat, men jag kan ju göra dom iaf så dom är klara tills dess. Vet vad det ska stå på väggordet, men jag lär ju veta vart det ska sitta så jag kan utforma ett som ser snyggt ut.

Imorgon kommer min pappa hit o hälsar på. Ska bli mysigt. Blir gratäng och kött till middag så hoppas han vill äta det med oss=)

När vi satt och åt middag så tittade vi ut och såg att det snöade! Inte så att det blev vitt direkt...det är lite för varmt för det och så jättemycket snöade det ju inte. Men det känns som det var lite för tidigt för snö redan...är ju liksom inte klar med barnens vinterkläder än.

Lilla gosfian innan sovning





Väggord

Idag har jag pysslat lite här hemma. Har gjort ett eget väggord som nu sitter så fint i hallen=)
Lite vinylplast och tålamod, sen blev det så här.





Har ju rätt mycket vinylplast kvar om jag säger så, så jag ska nog komma på lite fler väggord som jag kan göra.
Nån som har förslag??

Kalas

Är precis hemkommen från Bella och Niklas. Bella fyller 36 år idag så vi gick dit nu på kvällen och grattade henne. Trevligt med lite tårta en torsdagkväll som denna=)

Jag och Thea har haft en lugn hemmadag idag. Tänkte gå ut och leka lite, en det blåste så mycket så vi gick bara till affären och handlade lite.
Thea har varit trött idag så vi myste mest inne. Jag har fixat och donat en del. När Benjamin kom hem fån skolan så var det läxläsning. Cassandra var på kören efter skolan och när hon kom hem därifrån så gick hon ut på en gång för att leka.

Igår när jag och Thea var ute så drog hon en vurpa. Hennes lilla näsa är numera röd och sårig=(
Men så här såg det ut innan hon ramlade=)




Godmorgon!

Dagen har precis börjat här hemma hoss oss. Eller för 2 timmar sen började den när Thea tyckte det var dags att vakna. Usch, är så jäkla trött varje morgon nuför tiden när hon vaknar. Spelar egentligen ingen roll om hon vaknar 6 eller 7, jag är lika trött iaf.
Inte hon...just nu står hon på vardagsrumsbordet och kollar på tv. INTE ok att stå där, det vet hon mycket väl. För hon säger ajaj varje gång hon lyckats klätta upp på det.
Har tagit bort hennes lilla fåtölj, hennes pall, våra pallar...ja allt som går att flytta runt och använda som stege för henne. Hon skjuter allt fram till det hon vill upp på, helt hopplös är hon. Nu har hon kommit på att om man hämtar en leksakslåda från Trofasten så kan man tömma den på leksaker för att sedan vända den upp och ned, o vipps så kan hon klättra. Vad gör man med ett sånt här barn? Låter henne klättra och hoppas att hon lär sig om hon ramlar ned?

GODMORGON på er!


Kväll

Jaha, då var det kväll igen då. Cassandra och Thea ligger redan i sina sängar. Benjamin ska bara duscha klart, sen ska han med sova.
Jag har hamnat i soffan med datorn. Ska snart skala ett pkt räkor. Blir räkmacka till middag för mig idag=) Barnen åt pannkaka men det var jag inte ett dugg sugen på!

Dagens middag för mig=)


Snabbt inlägg

Tänkte bara slänga in ett litet hej! Ska snart gå upp och väcka Thea som somnade så gott i soffan för snart en timma sedan.

Har varit ute en sväng idag så Thea fick knata runt och ginga lite. Sen gick vi in o så fick hon bada=)








Solig måndag

I dag är det verkligen ett kanonfint hösväder=) Solen skiner och det är sådär lagom kallt ute.
Tyvärr är jag så grymt trött bara, men ut ska jag verkligen sen med lillfisen. Har varit sjukt trött hela helgen. Sovit 11 timmar per natt, men det har inte hjälpt. Imorse när Jonas och Thea kom upp och väckte mig så kändes det som att jag precis hade somnat, hade lätt kunnat sova ett par timmar till.
Hoppas tröttheten försvinner snart så jag orkar ta tag i hemmet, för det här är inge roligt alls!

Igår blev vi(Jonas) nya ägare tille en röd volvo 850=) supertonade rutor är det så nu ser vi ut som volvoraggare=)

Ensam mamma söker

Har precis kollat på Ensam mamma söker på tv 3. Tycker om programmet, men reklamen kan jag gott vara utan!

Nu är helgen över. Imorgon är det dags för en ny vecka och nya möjligheter.
Har inte hänt så mycket här hos oss i helgen. Idag var Johan här och hälsade på B och C, det var uppskattat av dom!

Tack Tack

Thea har lärt sig att säga tack tack nu=) Hon säger det visserligen lite när hon vill säga det, men men=) Sa tack tack till henne här om dagen och genast så kom det som ett eko från henne...taataa=)*sötnos*

Vi har det lungt o skönt här hemma just nu. Benjamin och Cassandra är hos Nora och leker, Thea sover och vi vuxna slappar. Ska snart börja med potatisgratängen, det blir gratäng och kött till middag. Men kall beasås=)

Helg

Nu är det en helg! En helg som inte bjuder på något alls mer än familjemys.
Benjamin och Cassandra har sovit hos Helena inatt, ska snart åka och hämta hem dom. Vi var hos Helena på kalas igår eftersom Hanna fyllde 6 år. Vi hade pratat lite lätt om ifall B skulle sova där sen efter kalaset, men nu blev det alltså så att båda sov där.

Theafisen är lite snorig och hostig. Hostar mest när hon sover. Så jag kan ju inte påstå att nätterna har varit sådär skitroliga eftersom hon vaknat lite titt som tätt. Men men, man överlever det också=)

Har duschat för en stund sedan och klätt på mig. Nu är det bara sminket kvar och sen fixa håret.
Idag ska jag skriva jobbansökningar och skicka in till lito olika ställen. Känner att det blir för långt o sitta o åka till sthlm för jobb. Vill vara närmare familjen. O en bostad i sthlm verkar bara vara att glömma.

Vad gör ni en grå dag som denna??

Grått och regn

Här har vi inge roligt väder alls idag. Regnet har öst ner ända sen jag och Thea gick upp vid 6:10. Säkert har det regnat en bra stund innan det också.
Idag är en riktig städdag=) Tänkte städa hela övervåningen och undervåningen. Skulle behöva få upp en hylla också i tvättstugan, ska gå ut i förrådet och se om jag har någon Lackhylla över.
Har iaf redan hunnit tvätta 2 maskiner tvätt, så där ligger jag inte efter=)

Jag och Theafisen

Bara jag och Thea hemma. Cassandra leker med Nora och Benjamin är hos Elias. Men vi har haft besök hela eftermiddagen av Bella och lilla Tim=)
Nu har dom gått hem så nu är det väl dags o fundera ut nån middag. Inte så lätt varje dag o komma på vad vi ska äta. Just idag har jag ingen fantasi alls=(

Klätterapa

Thea är en riktig liten klätterapa! Hela tiden ska hon klättra på något. Skjuter pallar o stolar överallt så hon kan klättra upp till ställen hon inte ska vara på....fönsterbrädorna, köksbord, vardagsrumsbord, tvbänk, i sofforna. Ja, överallt är den lilla damen heeela tiden!=)
Inte ofta hon är still för en sekund! Men när det är vällingdags så kan hon vara still sålänge flaskan inte är tom=)

Lite vällingmys med "nallegos" på vardagsrumsmattan





Snart ska jag och lillsnorpan gå och hämta Benjamin och Cassandra i skolan. Hoppas dom är snälla mot sin mamma idag, för hon är trött=)
Ska göra lite läxa med Benjamin också, imorgon ska veckans ord lämnas in och på fredag läsläxan.

Förra veckan kom skolkorten, ska se om jag kan försöka scana in dom i daton. Har ju bara skrivit ut på våran och kopierat, men det lär ju finns en bruksanvisning för sånna som mig=)

Haha

Haha, vem vill ha en sån här tvålpump?
Inte så fräsch när man just tvättar händerna för att bli ren...så rinner tvålen ut som snor..haha


Nose Gel Dispenser. 149 kr på Roligaprylar.se


Benjamin fyller år!

Det är ju bara ett par veckor kvar tills Benjamin fyller 8 år! Stora killen!
Har lovat han att lägga ut lite här på bloggen vad han önskar sig. Så jag börjar väll med det nu när jag har lite tid över=) Sen kommer jag att uppdatera hans önskelista allt eftersom, så håll utkik=)

Nintendo Ds spel som han önskar sig:

Hot Wheels Battle Force 5
Finns bla på Megastore.se



Need for speed Nitro
Finns bla på megastore.se




SvampBob Boating Bash



Han önskar sig även denna Nerf.
Finns att beställa här...http://www.roligaprylar.se/Nerf-N-Strike-Recon-CS-6-Blaster-.html
eller att köpa på toys r us.
Den här står högst upp på hans önskelista!



Onsdag

Onsdag idag. En rätt tråkig onsdag om man tittar på vädret=(
Har inga planer alls för dagen, mer än det dagliga plockandet. Benjamin och Cassandra har precis gått iväg till skolan. Idag är första gången Cassandra får gå själv till skolan. Eller själv är hon ju inte helt eftersom Benjamin är med. Jag har alltid gått med annars och jag tror att jag är den enda föräldern som gjort det också. Men jag tycker det är lite otäckt med vägen vid skolan som dom ska korsa, alla skolbussar åker ju där. Men det ska nog gå bra=)
Lite hönsig som jag är så tänker jag ringa till sexårs om ett tag för att kolla så dom kommit fram ordentligt.

Igår på eftermiddagen tog vi det bara lungt här hemma. Benjamin och Cassandra hade tandläkartid kl 17, sp Jonas åkte dit med dom. Sen åt dom korv till middag när dom var inne i stan. När dom kom hem sprang jag upp till Niklas och Bella en stund innan det var dags för mig att gå hem och lägga barnen. Jonas drog iväg på träning när barnen la sig och jag satte mig och skrev ett Jämförelsematerial som ska skickas in till hyresnämnden. Min familj ihop med Niklas och Bella kom fram till att vi som hyresgäster kankse ska skriva ett sådant nu när hyresnämnden ska besluta vilka hyror som ska gälla här i vårt område. Känndes som det blev ett bra brev och jag valde att jämföra vårt område med ett som ligger i Hummelsta. Tydligen måste jämförelselägenheten ägas och förvaltas av det kommunala bostadsföretaget, så därför fick det bli det i Hummelsta, det ägs ju av EHB.
Vi får se vart det leder, men nu har ju iaf hyresnämnden fått in vad vi som hyresgäster tycker.

Thea igår kväll när jag lagade middag. Hon var skapligt trött=)


Promenad

Innan jag och Thea gick till skolan idag för o hämta Benjamin och Cassandra så var vi ute i parken en stund så Thea fick gunga o promenera runt lite. Hon älskar att få knata runt utomhus=) Tyvärr vill hon aldrig gå åt samma håll som mig, utan väljer helst sin egen lilla väg.






Ängel

I söndags när Cassandra sjöng med kören på familjegudstjänsten så var temat där änglar. Alla barnen som är med på kören hade gjort varsina vingar på kören som dom hade på sig när dom uppträdde.
Dom fick ta med sig dom hem sen och Cassandra leker flitigt med dom=)
Igår klädde hon ut sig med lite av varje från sin utklädningstunna och tillslut såg hon ut så här=)
Ängel? Prinsessa? Hon kallade sig iaf för ängel=)






Min fina tjej!

Burkar

Igår när jag visade er lite nytt från vårat kök så glömde jag visa er dom fina burkarna jag fick när jag fyllde år=)
Här är dom iaf=) från Åhlens


Godmorgon Fina Du

Hoppas du fått sova gott inatt! Det har jag gjort, men det känns som att jag sovit ett par timmar för lite. Thea vaknade kvart över 6 så det var bara att kliva upp då och börja dagen. Satt och mös med Thea en stund i soffan under en filt medans hon drack sin välling. Sen blev det duschen för min del.
Nu har jag och Thea precis varit ner till skolan och lämnat Benjamin och Cassandra. Cassandra tjoar av lycka varje morgon när det är skoldags, men det gör inte Benjamin. Han är såå trött jämt säger han och han orkar inte gå till skolan. Jobbigt det där! Han lägger sig ändå inte sent, verkar som han lägger sig tidigast i klassen. Mellan 19 och 20 lägger dom sig.
Vad jag och Thea ska göra idag vet jag inte. Ska höra med Bella om jag kan låna deras jättelånga skarvsladd och kan jag det så ska jag klippa buskarna runt tomten. Behövs en sista gång innan vintern kommer. Sen skulle jag behöva klippa gräsmattan en sista gång också, men får se hur mycket jag hinner göra idag.
Kl 17 idag har Benjamin och Cassandra tandläkartid, så dit ska vi också.

Ullared

Om en stund ska jag se på Ullared på tv:n=) Jonas är ju inte så happy över det så han ska se en film ist på datorn.
Ska faktiskt åka till Ullared snart=) Den 29 november verkar det som att bussen tar oss dit *tjohoo*
Ska försöka handla så många julklappar som möjligt där hade jag tänkt. Nattis, du åker ju dit titt som tätt...kolla om du med kan komma dit till då vettja=)

Här hemma sover barnen hoppas jag, dom ligger i sina sängar iaf.
Jag har tänt ljus och nu är det mys framför tv:n som gäller. Tror jag ska hämta lite chips och ostbollar också=)
Ha en bra kväll!

Segt

Det är segt här hemma just nu. Benjamin kollar lite på tv, Cassandra är på sitt rum och leker och Thea sover. Tog med mig Andreas och Hanna med hem efter skolan, men dom åkte nyss hem.
Kände att jag säckade ihop helt nu=(
Har tvätt inmaskinen som skulle behöva hängas, hur jag nu ska orka det. Sen är det full rulle iaf som alla andar kvällar...middagen ska lagas, det ska diskas, barnen ska duscha, det ska plockas undan när barnen lagt sig, kläder för morgondagen ska fram, skolväskorna ska packas. Ja, verligen fullt upp!

En glad Theafis innan vi gick ut. Här verkar hon försöka äta upp en studsboll...



På väg till skolan för att hämta dom stora barnen....vill gärna inte ha mössan på...



Killarna sprang i förväg hem, men jag fick gå hem med 2 glada skoltjejer


Köket

I slutet av augusti så målade vi ju om här hemma. Började med köket och sen tog vi lilla hallen. Kom liksom av mig lite sen med både inredning och målning av resten av lägenheten, var så många som fyllde år och det var kalas hit och dit. Men nu har det lugnat ner sig en aning. Visst så är det en del som fyller nu och kalas vi ska åka på, men vi ska inte ha något hemma hos oss förens Benjamin har kalas i november. Så nu kan vi sätta lite fart här hemma och ta tag i dom andra rummena också här på nedervåningen.
Köket blev ju vitt när vi gjorde om och förra veckan så köpte jag en ny textilvaxduk till köksbordet och så köpte jag 4 cerisa ljuskoppar att ha på bordet. Det fick bli en svart duk med vita halvstora prickar.
Köpte även ett 3-pack kökshanddukar som också är prickiga.





Jag gillar ju rosa så jag blev jätteglad när jag fick syn på denna fina tvålflaska från h&m=) Passar jättebra in i köket!
Den fina rostfria tvålpumpen som står brevid har jag som diskmedelspump. Fick den när jag fyllde år.



När jag fyllde år så fick jag även skitsnygga kaffeglas av Helena.. Dricker ju helst kaffe i glas, så dom här var verkligen toppen!
Tunna glas med rosa avtagbart plast runt om så man inte ska bränna sig=) Från Iittala.



Sen så har även Filippa K kaffekopparna kommit som jag beställde från Ellos. Jättefina=)


Vinterkläder

Barnen börjar bli hyfsat klara med sina vinterkläder. Eller iaf halvklara=)
Benjamin kan ha sitt Cross set från förra året och även sin Helly Hansen parkas. Hans fötter kommer att värmas av ett par Ecco gore-tex skor och händerna av ett par Hestra vantar. Måste köpa ett par nya vantar åt han bara.
Thea fick ju en sån fin Didrikson overall när hon fyllde år, så den kommer hon att ha med ett par svarta Kavat skor och ett par ljusrosa Hestra vantar. Det hon skulle behöva mer är en vinterjacka. Men det har jag tid på mig att hitta.

Snygg va?=)

Cassandra har än så länge inte så mycket i vinterkläder. Förra året provade jag bla Fix åt henne, och det var verkligen kanon! Så i år kommer jag att köra på det med till henne. Förra veckan köpte jag den ceriserosa 3i1 jackan till henne. Verkligen skitfin! Ska köpa ett par svarta fix skidbyxor till också. Skor har hon inga och inte heller några vantar. Så hon är den som verligen inte är rustad för vintern!




Jaja

Jag börjar blogga lite smått även om bloggen inte ser ut som jag vill. Bilden på Thea ska liksom inte vara där...o jag har tagit bort den men ändå finns den kvar. Inte lätt det här=)

Måndag idag! Började hyfsat bra måste jag säga. Jag och Thea gick upp kavrt över 6 imorse. Gick ner och tände ljusen på köksbordet och sen gav jag Thea lite välling. Sen var det full rulle. Jag duschade och fixade mig, Benjamin och Cassandra vaknade, Thea fick kläder, barnen åt frukost, tandbortning och sen iväg till skolan med dom 2 stora.
Thea har varit jättetrött här på morgonen så nu sover hon redan. Får nog bli 2 sovstunder för henne idag. Beror ju såklart på hur länge hon sover nu.
Själv tänkte jag städa iordning lite här hemma och funera på vad vi ska äta till middag ikväll.

Cassandra igår på kören med sina fina änglavingar hon gjort. Temat för gudstjänsten var just änglar.



Thea myste lite med morfar medans Cassandra sjöng


Nathalie!

Hmm...du som är hajj på blogg.se....du måste hjälpa mig lite!!=) Skicka ett sms sen så ringer jag upp dig.

Ny blogg

Kände att jag tröttnade på min andra blogg, så nu tänker jag prova att blogga här på blogg.se ist=)
Men jag skulle vilja få över allt från den andra bloggen hit, men det kanske inte går?? Är det någon som vet OM det går??

RSS 2.0