Fundering

Läste precis en annan blogg. En blogg som jag följt länge. Nu hade den mamman precis gjort ett nytt inlägg på sina 3 nyfrissade fina killar. Gick in och kollade kommentarerna och såg en väldigt elak kommentar. Det är inte första gången. Och förmodligen inte sista heller så länge det finns elaka människor som läser och som sen bara måste kommentera. Varför läser man en blogg föra för att trycka ner? Varför kan man inte läsa och glädjas ist åt att det faktiskt stod 3 friska och glada barn där som ville visa sina nya frisyrer? Varför måste man hacka och slänga ur sig personangrepp? Läser rätt många olika bloggar, och många av dem har många besökare. Det är ofta man ser att folk lämnar elaka kommentarer. Varför lägger man sin enerig på att vara elak? Och varför lägger man den på att hitta fel hos andra? Lever dom verkligen sådanna perfekta liv själva? Har deras barn aldrig dreglat eller slagit hål på något byxben? Isf är det något väldigt fel på just den familjen som lever så perfekt. Barn är barn. Hål blir det, vare sig man vill eller inte...förr eller senare.
Dom människorna som bloggar gör det inte för att bli nedtryckta. Dom gör det för att dela med sig. Passar det inte folk så behöver man ju inte läsa.
O alla som lämnar elaka kommentarer gör det alltid anonymt. Törs dom inte stå för sin åsikt? Törs dom inte fejsa den dom hoppar på?

Kommentarer
Postat av: Mirka Norrström

Hej vännen:-) Jag visste inte om jag skulle skratta eller inte.....undrar om h*n menade att vara elak eller försökte skoja eftersom det var en glad smiles med?? Skit samma...åt helvete med de:-D:-D

Kram kram

2010-11-21 @ 11:22:00
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Tråkigt sånt där!

Förstår inte heller hur man orkar lägga energi på sånt..

Bättre att skita i att läsa den bloggen om man stör sig så mycket..



2010-11-21 @ 12:09:16
URL: http://livetsomnathaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0