Pepparkaksbak

Iadg blev det äntligen pepparkaksbak! Cassandra och Nora bakade pepparkakor efter skolan. Dom tyckte det var jätteskoj men hade svårt att förstå att man får ut fler pepparkakor om man börjar vid ett hörn. Dom började hela tiden i mitten så jag fick kavla ett x antal gånger=)
Under tiden dom bakade pepparkakor så drack jag och Bella kaffe och snackade skit, som det ska då med andra ord!=)
Thea hade fullt sjå med att hålla koll på Tim som är snart 6 månader. Hon vill vara där han är hela tiden, rätt sött. Men hon får ju inte glömma bort att hon heter Thea, så men jämna mellanrum så måste hon ju dra runt som en liten tornado i hemmet och hitta på hyss! Och hyss, det kan hon verkligen hitta på. Inte många lugna stunder med den damen hemma=)
Idag på eftermiddagen kom Helena förbi en snabbis. Såg när Helena kom och sa det till Thea. Då tog hon sina små ben och sprang ut i hallen för o vänta. Hon brukar liksom springa fram o slå på dörren. Även idag skulle hon göra det. Men när hon hann fram till dörren i sin fart för o sätta händerna på den så öppnade Helena dörren. Haha, Thea flög då ut=) Såg rätt kul ut. Hon slog sig inte, utan blev väl mest förvånad. Haha=)

Thea har lärt sig att gå på tå. Så nu går hon väääldigt mycket på tå=)











Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gott med pepparkakor, hoppas dom va lika goda som dom ser ut att vara? :)



Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

2010-11-22 @ 20:42:14
URL: http://livetsomnathaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0